Lisa Andersson

If I don't live today, then I might be here tomorrow.

Kategori:


Igår var jag väldigt ledsen och besviken. Men framförallt helt utmattad. Jag slet mig runt 14,3 kilometer och hade fan ont överallt. Jag var nog inte helt frisk heller, men jag gav inte upp trots en massa missar och ökade på slutet, när egentligen benen och ryggen sa stopp. Jag lyckades till och med spurta om en, och grät en skvätt för att det vidriga var över, det var mentalt jobbigt igår. Fy fan. Nu låter det som att jag älskar mig själv och tycker att jag är helt fantastisk. Det gör jag inte, men jag måste försöka se lite positivt på det, trots att jag blir ledsen när jag tänker på allt. Jag vill alldeles för mycket för mitt eget bästa.

Efter årets alla SM blev det bästa resultatet i vilket fall två 12e-platser. Lång och ultralång. Det är bättre än förut, men jag kan inte sluta tänka på att jag haft så mycket mer att ge. Det är tortyr att tänka så.

Nu ska jag släppa alla jäkla mål och förväntningar.

Stay with me.

Kategori:


Ännu en skolvecka har passerat och jag sitter nu i en buss mellan Norrköping och Örebro. Kanske inte det mest festliga en fredagkväll kan tyckas, men ska man springa ultralång-SM så ska man. Hur detta slutar får vi se, jag är taggad och livrädd på samma gång.

Jag firar lite ikväll förresten, blev klar med en fet labb i programmeringen som vi kämpat med i timmar och igår slet vi vårt hår av ilska, nästan. Men, som jag nu till slut lärt mig, det kommer alltid en nedförsbacke, trots hur lång uppförsbacken är.

Bjuder på en fredagsfikabild, och för er som inte vet är sådana tillfällen obligatoriska.

Bakkatastrof.

Kategori: Om en dag

 
Jag har gått och skaffat mig träningsvärk från helvetet. Höftböjarna har rostat ihop helt känns det som. Men, det är med glädje jag har sån smärta idag, jag har ont av en bra anledning tack vare backintervallerna igår. Och jag fick en till anledning att vila idag, förutom att jag har en skithals som i snart en månad har gjort ont.
 
Istället för att träna har jag skrivit labbrapport och bakat bröd, rapporten blev en vacker historia men bröden blev allt annat än bra. För en gångs skull hade jag ett recept, men tydligen var det ett ytterst dåligt exemplar. De där bröden fick en himla konstig eftersmak, och nu har jag alltså 17 stycken att pina i mig.
 
Nu försöker jag göra allt för att inte deppa ihop helt. Jag måste hålla humöret uppe till 21 och överleva en programmeringslab som jag snart ska cykla till, i monsunregn ska tilläggas. Så nu är det fetaste dunkmusiken på och tedrickande som gäller. Gött.