Lisa Andersson

Då var det dags igen!

Kategori:


Befinner mig i ett stort känslomässigt kaos. Vet knappt vad som är bak och fram på mig själv. Detta resulterade i tokstress och att jag gjorde en liten premiär idag, satte mig nämligen för först gången på fel tåg. Pinsamt var bara förnamnet. Men som tur var, var konduktören snäll.
Nu sitter jag i alla fall på rätt tåg och ikväll smäller det! Har inte hunnit tänka en sekund på vad som egentligen väntar, förrän nu, och det känns så sjukt grymt. Coldplay kommer leverera. Jag känner det.

Att jag aldrig lär mig.

Kategori: Om en dag

 
Jag glömde berätta hur SM-helgen blev. Med tanke på att jag glömde bort det, hoppas jag att alla förstod att det var en smärre katastrof. Att ladda upp med förkylning veckan innan är en mycket dum idé, speciellt inför en sprint där det ska gå utav bara den. Jag kom ingenstans i helgen. En snigel var snabbare än jag. På natten gjorde jag dessutom som jag alltid gör, springer helt okej tills målet börjar närma sig. Jag gjorde en enorm miss på tredje sista och min dröm om en topp-tio-plats på SM flög iväg.
 
Fast nu ska jag inte vara bitter utan tänka på det som faktiskt gick lite bra. Jag orienterade okej på natten emellanåt, trots att det var en svår nattbana enligt vissa, och jag lyckades att inte stuka några fötter. Det är ändå värt ett litet yey.
 
 

Year two.

Kategori: Om en dag


Idag började mitt andra år på universitetet. Bara fyra kvar tills jag förhoppningsvis är mattesnille, labråtta och tjänar feta pengar. Det var en tung start, men det berodde nog mest på att jag inte fick nåt kaffe och att programmering verkar vara döknepigt. Nu har jag fått mitt kaffe och ska snart trycka i mig middag fort som attan innan den allra första programmeringslabben väntar.

Eftersom Sofia fyller 20 hela år idag och jag inte kommer kunna ge henne en grattiskram får hon pryda detta inlägg. Troligtvis ligger hon grönklädd i nån buske och siktar eller kravlar runt i sand nu.. Lika tuff som alltid.