Lisa Andersson

HEJ DÅ 2009!

Kategori: Om en dag


Just precis. Nu är det inte alltför lång tid kvar på 2009. Jag gillade det här året! Först och främst för allt det nya man upplevt på resor, genom orienteringen, i skolan och på andra platser. Och förstås människorna man träffat! Några har visat sig vara riktiga guldkorn och de släpper jag inte än på ett tag. 

Nu taggar vi för nyår. Jag hoppas det blir finemang. Så länge min träningsvärk från den vidriga träningen igår försvinner. Vaderna känns hälften så korta idag tack vare en envis backrunda på 14 km. För i kväll är det dans, dans, dans!

Gott Nytt År önskar jag alla! 

23.18

Kategori: Om en dag


Idag hamnade jag på ett bra ställe. Hos Love, och här blir jag kvar till nyår då vi åker mot Nyköping och festligheter. Det blir skoj. 

Senaste dagarna har det blivit mycket skidåkning, och det är så härligt! Jag gillar. Nu blir det löpning de närmsta dagarna i stället. Återstår att se hur härligt det är i 15 minus.

Tack & Hej för idag.

Juletid.

Kategori: Om en dag


Julen tickar ut om sisådär 45 minuter.
Idag blev det ännu lite mera julmat, lite bus med lillkillen och så en trevlig löptur. Imorgon är det inplanerat långpass på skidor och pulkaåkning. Så dags att blunda snart.

Godnatt.