Lisa Andersson

Uppförsbacke.

Kategori: Om en dag

 
Det var ju ett smärre misstag att vara sådär optimistisk i söndags. Veckan har varit mindre bra, och nu undrar jag vem som egentligen vill mig illa. Det räcker med en jobbig sak i taget, okej?!
 
Har i vilket fall dragit på mig nån slags sjuka, och fått några skumma bett som jag troligen också är allergisk mot. Inte nog med det, jag har även fått lämna min cykel kvar på skolan sen i tisdags då den fullkomligen vägrar att samarbeta när det gäller att få upp låset. Så där står den och surar, och här sitter jag och surar. Planen är att hitta någon med en fet såg eller tång på skolan...
 
Jag är fullt medveten om att mina problem är skitsaker, men man har väl en blogg enbart för att skriva skitsaker, och avreagera sig. Jag gjorde i alla fall ett försök i morse att få den här dagen lite bättre, har nämligen bakat scones. Ett tag tänkte jag fota hela spektaklet, och lägga upp bilder på min fantastiska, bedåranden och underbara frukost. Men sen insåg jag bittert att mina bröd var ganska fula och att jag egentligen ogillar såna saker. Perfekta saker är tråkiga.
 
Nu är det dags att bege sig till skolan, som för övrigt inte är min favoritplats. Jag känner mig så fantastiskt uttråkad, men tills dess att jag hittat några nya äventyr får jag nog snällt gå dit. Men allting löser sig, det är jag fast besluten om.
 
 
 
 
 
 

Träna är livet.

Kategori: Om en dag

 
Jag fick ihop ganska många kilometer i Orsa och har nu sådär skönt ont i armarna efter all stakning. Avslutade träningshelgen igår med att maxa tio kilometer på KM, det gick sådär. Spagettiarmarna levererade inte direkt. Men jag har haft en grymt fin helg med flera pass då jag bara njöt och faktiskt kände av framstegen. Det är nog faktiskt det roligaste med att träna, att verkligen känna att det går framåt. För varje kilometer på skidorna går det lite lättare och man vänjer musklerna mer och mer. Att jag skulle åka ganska mycket skidor den här vintern visste jag inte, och inte heller att jag skulle åka ett långlopp, men det blev bara så med tanke på fotproblemen.
Men vet ni vad, från och med idag ska jag förhoppningsvis kunna börja ta lite löpsteg igen. Nu när jag tänker efter har det gått 42 dagar sen jag sprang sist, och det känns skit, men så är livet. Inom en snar framtid ska jag jogga en sväng och känna på inläggen jag hämtade ut idag. Hoppas på stordåd!
 
 
 
 

Mot Orsa.

Kategori:


Sådär ja, äntligen torsdag. Har lyckats återhämta mig från urladdningen i söndags och nu ska det bli riktigt skoj att få åka till Orsa och åka ännu mer skidor. Ett trevligt träningsläger med orienterarna väntar och förhoppningsvis ska jag vara lika trött efteråt som jag var förra helgen. Hoppas dock att temperaturen går upp lite, -20 är att ta i..