Lisa Andersson

Tänka efter.

Kategori: Om en dag


Snart ett nytt år. Känns härligt och efterlängtat. Det ska firas så det står härliga till imorgon kväll och inget ska få förstöra. Det känns väldigt overkligt att inse, helt plötsligt, att till och med jag förtjänar att vara glad. Nästan som en lättnad. Varför plåga sig? När viljan att kämpa för något ändå i slutändan värderas som, ingenting.
Godnatt.

Ett halvår senare.

Kategori: Om en dag


Känns overkligt att skriva att jag har gjort sista tentan, som för övrigt gick riktigt bra. En termin avklarad! Det har varit väldigt upp och ner, men så är ju livet. Nu tänker jag bara skita i alla dåligheter och leva lite. Ingen ska få mig att må så igen. Punkt.

Och jag måste klippa mig. Snustorrt hår med miljoners kluvna toppar, frisörskräck och studentliv är ingen bra kombo. Men i jul, då jäklar. Så bilden nedan är väl den sista på mig, innan allt trasigt hår ryker. Och jag har även andra planer på förändring, vill bara få det gjort!

Musikprat.

Kategori: Om musik


Har totalfastnat för några låtar. Typ den nedanför. Ett halvår efter alla andra. Skit samma. Dessutom klickade jag till mig tre biljetter till Coldplay om sisådär åtta månader. På Stadion. Tänker tillbaka några år och försöker hitta känslan när de stod där precis framför en, man sjöng och skrek, skratta och njöt, och 33 000 i ryggen. Obeskrivligt.