Lisa Andersson

Borta bra.

Kategori: Om en dag


Smålandstrippen blev mycket bättre än jag kunnat hoppas. Jag kom runt banan utan besvär och det gick till och med riktigt bra. Det är såna här dagar man inser varför man tycker att det är så kul. Nu hoppas jag bara att benet samarbetar lite mer i framtiden, så att jag kan springa hur mycket jag vill. Crosstrainer är ju inte skojigaste sysselsättningen tyvärr. Dags att göra lite nytta nu, hej så länge.
Oeffektiv.

Kategori: Om en dag


Tänk vad fel det ibland kan kännas. Och ändå kör man bara på. Kämpa. Ta sig igenom. Överleva. Ibland börjar man nästan tro på att det är så det ska vara. Att ingenting ska vara lätt.

Har varit en snuskigt oeffektiv dag, förutom tentan jag skrev i morse. Jag kan nog inte vara mittemelllan, antingen kör jag tills jag stupar eller så kör jag inte alls. Har även dragits med en trevlig träningsvärk i vänstra armen, pangandet i helgen satte visst sina spår. Sen kan ju mina obefintliga muskler i vänsterarmen också spela in. Men de är på gång, genomförde mina fem första armhävningar på tre månader härom dan. Hurra. 
Efter regn kommer ännu lite mer regn.

Kategori: Om en dag


Duggan kändes helt okej. Tills jag klickade upp svaren och ville dö lite. Men men. Nytt sikte mot kemitentan nu! Igår inhandlade jag tändstickor, äntligen. Så nu har alla ljusen jag samlat på mig invigts. Och nu tänkte jag samla lite energi så jag pallar ut på en löptur. Förresten regnade det idag ocså, skräll. Ciao.