Lisa Andersson

Om du inte är beredd att ramla kan du lika gärna stå kvar.

Kategori: Om en dag


Idag gjorde jag något viktigt. Folk kan tycka vad de vill om det. Jag har ju i alla fall tagit ett steg. Mer än många andra tar. 

Min mage kurrar för jämnan nuförtiden. Tvärtemot för två veckor sen. Knepigt. 

Wohoo.

Kategori: Om träning & tävling


Jullanbullan & jag har startat en pakt. En sjuhelsike bra sak.

Denna tisdag har jag varit riktigt duktig. Efter skolan sprang jag en orienteringsbana, när barmarken tittade fram flög jag fram, sen kom snön och mitt dåliga skoval gjorde sig påmint. Jag halkade hit och dit. Men det var ett bra pass. Nu kommer tävlingarna i helgen gå lättare.  
Kvällen bjöd på fotboll och vaderna är tegelstenar. Grusträning tar. Sen cyklade jag som en tok hem, duschade fortfort och satt sedan som ett plåster framför Mästarnas Mästare. Men åh, så besviken jag blev. Orättvist är bara förnamnet.  

Hej så länge.


Komodo.

Kategori: Om skola


Nu skulle jag egentligen suttit i Parken Zoo och stirrat på en komodovaran. Men så blev det ju inte. Sara försov sig, jag insåg att bussen redan gått och resten är historia. Istället sitter jag och pillar med mina protokoll från förra gången jag besökte Verner och Nessie. Aktiv är väl det sista man kan säga om de jätteödlorna. Men jag gillar de ändå. Nej, tillbaka till arbetet.

Hej.