Lisa Andersson

29e.

Kategori:


Det där med att hålla ordning på vilken veckodag det råkar vara, är väldigt knepigt. Nu är i vilket fall julen förbi, med allt vad det brukar innebära. Jag fick fina klappar och maten var som vanligt en höjdpunkt, insåg återigen att jag och julbord går ganska bra ihop.

Tyvärr så mår foten fortfarande dåligt, och det kommer ta ett tag innan jag kan få hjälp med detta. Men man får försöka se det positivt, bättre att ha ont nu än mitt i säsongen. På något sätt löser det sig nog, i annat fall får jag bli cykelproffs!

Några av senaste veckans bestyr, åka längdskidor med pannlampa var för övrigt mycket mysigt!

Om alla säger nej, ska jag säga ja.

Kategori:


Jullov. Ledigt. Frihet. Kalla det vad som helst. Helvetesveckan är över. Varje tenta-p tänker jag att just det här tenta-p var det värsta nånsin. Men den här veckan var tung, tre tentor på fem dagar varav två var såna som vänder hjärnan ut och in totalt. Efter ett visst antal timmar i den där tentasalen har man glömt sitt eget namn och blir smått apatisk.
Resultatet av veckan är väldigt oklart, jag är inte säker på nån av tentorna. Jag kan klara alla, eller ingen. Men jag gav det ändå en ärlig chans, och viktigast av allt, man dör inte av en omtenta.

Jag är både extremt lycklig och väldigt bedrövad nu. Skönt att få lämna skolan i några dagar, och tanken var väl att äta gott, fira jul, träna massa och må bra hemma nu. Men träna får jag nog skita i, min fot har gett upp och motarbetar mig. Jag hatar skador, och jag hatar att inte veta vad jag ska göra åt det. Jag vet inte hur länge sen det var jag kunde träna och framförallt springa precis som jag ville.

Äh, nu ska jag fokusera på bra saker! Som att jag det närmaste ska äta julmat tills jag kräks och vara med min familj. Det är fint.

Gårdagen spenderades med att fira mitt jullov och då såg jag till att baka lussebullar, som jag längtat! Sjukt goda blev de också.

Brinnande ben.

Kategori: Om en dag

 
Dagen till ära hade jag tänkt åka skidor, men så blev det inte efter att ha kikat ut genom fönstret och insett att det nog var en och annan plusgrad där ute. Istället hamnade jag i skolan där jag satt i nån timme och det var faktiskt första gången jag var där på en helg. Det var i vilket fall förvånansvärt mycket folk, oklart om det är bra eller dåligt.
 
Träningen blev istället på gymmet och det var en oinspirerad Lisa som ställde sig och trampade på den där crosstrainern. Men som vanligt så blev jag mer och mer taggad ju högre pulsen steg. När det brinner i hela kroppen mår jag nästan som bäst. Sen hade jag tänkt köra långa backintervaller på löpbandet men det blev bara en för plötsligt släcktes lamporna och en vakt kom och knackade mig på axeln. Jag tror jag var rätt trött eftersom jag helt missade att gymmet var tomt. Dags att gå sa vakten, så jag gick snällt hem.
 
Nu tänkte jag sorgligt nog plocka fram matteplugget. 19.38 en lördagkväll. Det gäller att passa på när minsta lilla pluggpepp infinner sig, och jag har ju trots att tre monstertentor nästa vecka. Så eventuell framtida tysthet förklaras med att jag antingen sista-minuten-pluggar, skriver tenta, är utmattad eller tränar.
 
Såhär såg det ut igår, vad hände?