Lisa Andersson

Lättnad.

Kategori: Om en dag


Hade helt glömt bort hur kul det är när halsen kliar och sticks. Men inte ens det kan förstöra så värst mycket. Jag mår helt enkelt ganska bra för stunden. Och jag trodde aldrig att jag skulle kunna hålla med om detta, men visst fan kan det bli bättre, trots att botten nåtts på tok för många gånger och livet ibland bara pekat finger åt en. Jo, det kan bli bättre, det kan bli så sjukt mycket bättre.
Jukola.

Kategori: Om en dag


Den lilla detaljen att jag sprang extremt, vidrigt dåligt på Jukola i helgen tänkte jag inte nämna mer än vad jag nyss gjorde, utan fokuserar hellre på att jag fick spendera resten av tiden med ovanligt trevliga bekantskaper, gamla som nya. Hyttsällskapet var i toppklass och förutom en åksjuka på hemvägen var helgen riktigt bra. Bara ett år kvar till nästa färd.
 
Grymma sällskapet.
 
 

Njutfullt.

Kategori: Om en dag


Det här är ju frihet så att det bara skriker om det. Gårdagen var riktigt fin med sol och allt, så såg till att springa ett njutarpass. Ikväll däremot ska det köttas ordentligt, stafetträning står på schemat och inte en meter fel ska det gå. Har laddat upp genom att spendera mycket fina timmar med Sanna och trots att vi inte setts på månader kändes allt som vanligt. Som hon säger, behövs inte många ord för att vi ska förstå varann. Nu; ombytningsdags.