Lisa Andersson

Wonderful.

Kategori: Om fint


JAG ÄR HEMMA ! Jag vet inte hur jag ska börja. Så jag tar det en annan gång. Har så mycket fint att berätta och visa! Men första bilden blir på fina Emma och världens bästa Daniela som jag bodde hos, och såklart den vackra utsikten i staden vi bodde..
LISA, EMMA & DANIELAItalia!

Kategori: Om fint


Ciao.
Tankte lamna nagra rader har. Och som ni ser far ni klara er utan vissa bokstaver. Nu ar jag i alla fall framme och har varit det i ungefar exakt ett dygn. Det har hant mycket men det har varit spannande och kul, familjen jag bor hos ar jattetrevlig. Men nu ar jag sjukt trott. Vi har gatt en hel del idag och blandat med somnbrist blir det ratt jobbigt. Fast nar jag ar klar har ska jag lagga mig i sangen och vila ett tag. Om ett par timmar vantar middag, ikvall blir det pizza ute. Som jag langtat...

Bacio, Lisa.


Det går bra nu.

Kategori: Om en dag


Genetik är inte logiskt för fem öre, men nu när jag förstår lite mer är det rätt intressant. Imorgon väntar ett biologiprov (en dag före alla andra) och hyfsat förberedd är jag nog. Men i morgon ska jag hinna med en hel del annat också. Det är dags att packa väskorna, växla pengar och fixa allt smått, för det är ju faktiskt i morgon natt vi pyser! Spännande. Träna en sista gång skulle ju också vara rätt skönt, men vi får se hur mycket tid det blir över. I Italien lär jag ju inte kunna träna nåt, jag har inte riktigt bestämt mig än om det är synd eller bara skönt..

Tack & Hej & Godnatt.


Sara & moi! bild från Faa