Lisa Andersson

Tjohejsan.

Kategori:


Mossfotboll är en kul sak. Låter säkert knasigt i mångas öron, men det är så fruktansvärt skojigt att alla borde prova det. Man går ut i en blöt mosse, gärna med massa geggiga hål där man kan sjunka ner till midjan. Sen sätter man upp pinnar som målstolpar och sen kör man bara. Det är blött och lerigt och man ramlar ungefär tusen gånger och man är inte torr nånstans, men gud så kul man har. Alla gör så snygga vurpor när de tar i för att få iväg bollen och missar. Haha.

Nu är det alldeles försent för en pys som jag. Klockan ringer tyvärr fem i morrn. Jobb. Gör min dag och lämna några fina rader.

Ha det fint.

Ny header.

Kategori: Om en dag


Jag är inte duktig på design. Det är bara kul och den här headern fick bli som den ville. Min första egna faktiskt. Den är väldigt mycket jag. Min. Allt på den betyder olika saker. Så vad tycker ni?

Espana.

Kategori: Om en dag


Jag satt som klistad framför EM-finalen igår kväll. Och mina ögon drogs till Spanien. Kan man spela finare fotboll? Kan man vara snabbare, smartare och snyggare än dom? Ögongodis, säger jag bara. Speciellt backen Sergio Ramos, han är 22 år och spelar som om han vore full av erfarenhet. Dessutom är han det snyggaste jag sett på länge.

Njut!
Mmmm..