Lisa Andersson

Nu är det över.

Kategori:


Det är aldrig ett gott tecken om man går hem efter en och en halv timma på en mattetenta. Hade en sådan katastroftenta i morse, så jag saknar ord. Satt mest och var sur för att examinatorn gjort en sån dryg tenta, statistiken kommer vara helt kass, det kan jag sätta en tusing på. Avslutade alltså min fjärde termin på ett ganska ruttet sätt.

När det gäller min sommar har jag ingen aning om hur den kommer se ut, det känns sådär. Det första som händer är i alla fall orienteringsskyttetävlingar i helgen, det ska bli riktigt skoj. Dock vet jag inte alls om min fot håller men det tänker jag fundera över på måndag har jag bestämt.

Jag har det ju lite kämpigt på somrarna, kan inte bestämma mig om värmen är sådär trevlig som alla säger, men en sak älskar jag, och det är sommarkvällar. Då kan även jag vistas ute och njuta! Igår gick jag, Henrik och Beckius till HG och åt middag. Deras burgare är ju fantastiska och satan vad trevligt det är med kvällssol.

6 juni.

Kategori: Om en dag

 
Jag har tänkt skriva här ett stort antal gånger nu, men alltid är det något som går före. Det har som man säkert kan gissa vart en hel del plugg på schemat. Jag skrev tre tentor på tre dagar och det gick väl kanske inte kalasbra. Men man lämnar dåliga tentor bakom sig förvånansvärt fort. Nu är det så galet mycket som snurrar i mitt huvud att jag blir lite rädd. Det är tentaplugg till imorgon, flytt, jobb och massa smått som jag har så dålig koll på och tänker man på allt samtidigt blir det jobbigt. Jag försöker ta en sak i taget och emellanåt intala mig att allt det där löser sig, men mest är jag stressad och livrädd.
 
I helgen var jag i alla fall på besök i Gränna hos Sara och Marcus. Man kan inte annat än älska miljön där, vatten, fina hus och gator och ett enormt berg med massa skog. Helt i min smak. Hoppas det inte tar ett halvår till innan jag kommer tillbaka.
 
Helgens fina umgänge