Lisa Andersson

Först.

Kategori: Om en dag


Idag blev jag lycklig. Steg upp 07.15, trött och seg och omotiverad. Som alltid. Men tävlingen idag var den bästa för i år. När jag kom i mål var jag helnöjd, jag missade ingenting och det var ritkigt länge sen det hände. Sen blev det ju inte sämre när det stod på tavlan att jag vann. Finfint. Jag fick en fruktkorg i pris. Lycka.
Puss.Både bra och dåligt.

Kategori: Om en dag


Vi vann matchen! Helt underbart. Klart dagens bästa. Resultatet blev 4-2, och det med Hanna i mål som absolut inte är målvakt, bra kämpat tjejer!

Men med min vanliga tur så började moppen krångla på vägen hem. Just precis, min moppe är paj nu. Först trodde jag att oljan var slut för jag har glömt byta, och det var nog inte mycket kvar. Men det stora problemet var att avgasröret lossnade (!)
Muttrarna måste vart lösa och ramlat av nånstans, så det lät superkonstigt. Så den lär ju stå i garaget ett tag nu. Blä, för att det går så bra jämnt.. Jag ska sörja lite nu.
Puss.


Chalala.

Kategori: Om en dag


Dunkar Kent i hela huset och städar lite. Snart börjar den riktiga uppladdningen, med mat och packning inför matchen. Lunch idag blir tortelini med lufttorkad skinka. Mums. Jag längtar och jag längtar. Den här dagen blir bra.

Avspark 15.00 Stenkvista-Skogstorp
!