Lisa Andersson

Tack och bock.

Kategori: Om en dag


En sak mindre att tänka på. Gud så skönt. Imorse avklarades nationella prov i engelska. Vi skrev ett personligt brev och sökte jobb. Exakt samma uppgift gjorde jag förra veckan. Fast i franska. Det skojiga var att det nog gick lättare på franska. Hihi.

Nu sitter jag och klämmer i mig ananas. Har insett dess storhet nyligen. Eftermiddagen spenderades på Friskis och jag gjorde övningarna jag fick i går av sjukgymnast nr 2. Gjorde de lite halvdant i går kväll för första gången och vaknade idag med grym träningsvärk. Vem kunde tro att det var så jobbigt?

Och annars tror jag saker och ting håller på och reda upp sig. Jag firar kemiprovet idag också. Tre poäng fattades till högsta betyget. Det trodde jag aldrig för två veckor sen.

Dags att packa för de två kommande resorna. Imorgon far vi till Norrköping.

Hej!


Vända på tummen.

Kategori: Om en dag


Nu är jag tillbaka igen. Och jag har insett en sak. Helger är otroligt vacka ting. Helg hela veckan, ja tack! För tillfället är det verkligen dags att sätta lite fart i skolan, och jag gör mitt bästa. Men min starka sida är inte att hålla humöret glatt i hårda tider så vissa stunder är det sura miner. Men jag ska bättra mig. Samtidigt som skolan tar mer kraft än jag tycker att den är värd, så bråkar fortfarande ben/rygg med mig. Jag har ingen aning om hur det här ska sluta. Imorgon hoppas jag på mirakel.

Denna vecka går nog som blixten för nu har jag något skoj att längta till. På torsdag hoppas jag på en trevlig kväll med skräckisar och onyttigheter med classmates. Och på fredag väntar en ledig dag och 1-årskalas. Inte illa pinkat.

Hej så länge.


Baka liten kaka.

Kategori: Om en dag


Lika mysigt väder idag. Därför kände jag att det enda rätta var att baka en kaka. Närmare bestämt en kaka bombad med frukt. Det luktar så gott nu & alldeles strax ska jag plocka ut den ur ugnen. Imorgon får den följa med till Stockholm för jag tänkte vara en snäll kompis och bjuda på den i bussen. Och efter Stockholm väntar Borensberg. Vilken resa. Jag tror det blir en trevlig fredag.


För lite fina minnen.