Lisa Andersson

Lungan.

Kategori: Om en dag


Totalslut i skallen. Ser bara en massa siffror överallt. Har haft en otroligt lugn helg som mest innehållit plugg, hade varit så mycket roligare att springa tävlingar i Polen, men det får bli en annan gång. Nu ska jag tillbringa några timmar med träning. Tänkte mig det som belöning men nu känns det mer som bestraffning. Fy tusan. Nu jäklar!

 

Jag är bäst.

Kategori: Om en dag


Tumblr_lhgmlurhjg1qe96rro1_500_largeweheartit

Behov av lite peppning. Imorgon smäller det på riktigt. 4,5 timmars slutprov väntar och efter det kan man med gott samvete elda upp allt som har med fysik att göra. Förresten, om en hjärna kan vara full, då är min det nu.  
 

Måndag.

Kategori: Om en dag


Ibland undrar man ju om det där ljuset i tunneln verkligen finns eller om det bara är ett skämt. Som tur är har saker och ting samarbetat och nu kan man till och med känna lite glädje för den här studentdagen, och inte bara panik för varje dag som springer ifrån oss. Skräckblandad förtjusning är nog rätt val av ord.
Och annars tänkte jag nog bli lite religös den närmsta tiden då jag är i stort behov av hjälp från något högre väsen. I det här fallet hjälper det nog inte att jag håller en eller två tummar. Nej, mirakel ska det va. Om ett par veckor kanske jag avslöjar något sjukt bra.