Lisa Andersson

Seriöst bra.

Kategori: Om fint


De första veckorna kommer jag nog känna mig ganska stark. Tro att ni är på semester eller nåt. Men efter en månad när jag håller på att dö för att skolan är jobbig och för att de jag tycker så mycket om är så långt bort kommer jag inse att ni faktiskt är på andra sidan jorden. Men jag måste väl helt enkelt komma på nåt sjukt sätt att klara det.
Då är det tur att det finns vissa pärlor kvar här hemma. Jag träffade två idag. Mina älskade klasskompisar Sara & Leon. Tvåan kommer seriöst ta kål på oss men den tar kål på oss tillsammans och då känns det lite bättre. 

 


Sprint-SM.

Kategori: Om fint


Strömstad var en fin plats. Fast vädret visade förstås sin fula sida när vi var ute på Koster och sprang. Men jag gillade Koster. I alla fall orienteringen, det var sjukt skoj. Och då förstår ni säkert att det gick bra i kvalet. Inte helt perfekt men jag gick till final ändå. I finalen var det asfalt, asfalt och lite mer asfalt. Sånt hatar jag, i alla fall mina fötter. Men min Love trivdes bra där och kom sexa, sexa i Sverige! Jag är så stolt. För mig blev det  en 22:a plats och jag är ganska nöjd nu. Annars är allt fint, förutom att jag har ett skavsår på hälen och min näsa är jättetäppt.

Tack & Hej.Sjukt bra.

Kategori: Om en dag


Det var ett tag sen. Veckan har som sagt spenderats i Småland i Eksjö. Det har varit en jäkla massa orientering. Allt var toppen, om man bortser från tävlingarna men de har jag redan glömt. Nästa år ska bli mitt år. I år hann jag med att smyga in på ett förbjudet ställe, cykla alldeles för långt och för mycket, skrapa upp handen på mindre trevligt sätt, tjäna pengar, spela minigolf, få mystiskt ont i magen och skratta tills jag dog med fina människor. Plus tusen andra saker som jag inte kommer på nu.

Och igår kväll fick jag äntligen träffa Camilla, eller Millan som du alltid kommer vara i mina ögon. Hon har också fått för sig att USA är ett bra land och drar dit om tre veckor. Otroligt skönt att få träffa henne var det i alla fall.

Nu blev det här ett väldigt långt inlägg, men jag måste bara berätta att jag åker till västkusten idag också. Sprint-SM väntar. Med kval på Koster bland berghällar och final inne i Strömstad. Jag tror det blir bra. Målet är att komma till final och jag ska göra allt för att komma dit. Jag hatar ju trots allt att förlora.

Och sist men inte minst grattis till storasyster, mamma och farmor som fyllt de senaste dagarna.

TACK & HEJ