Lisa Andersson

En vaggvisa du sjöng en gång.

Kategori: Om en dag


Lyssnar på Kent och inser än en gång att det är något speciellt. Vissa personers ord och röster bara sätter sig. De kommer finnas med mig livet ut. Och nu blev jag galet pepp på konsert.

Förutom musiken har jag sysselsatt mig med att baka en fet kaka och packa ihop diverse viktigheter, åker ju nämligen hemåt på söndag. Påsk och 1,5 veckas lov! Men först ska helgen spenderas med träningsläger. Blir nog bra, så länge benhinnorna är snälla och det inte snöar. Blir på dåligt humör bara jag tänker på mina skitben. Men, bara att kötta på så att säga. Hörs.

Fin smärta.

Kategori: Om en dag


Har träningsvärk ungefär överallt. Men mest rygg och rumpa. Använde väl en himla massa nya muskler igår på träningen. Aja, träningsvärk är den enda sköna värken.
Idag befinner jag mig i skolan till 17. Känns lite hårt, men hoppas på att solen som just nu kikar fram litegrann kommer skina ordentligt på lunchen. Då är en kaffe mot husväggen given. Skulle nog behöva en nu med, ögonlocken är icke sammarbetsvilliga än.

weheartitTankar.

Kategori: Om en dag


Det är läskigt hur vissa saker och människor kan ha så stor påverkan på en. Musik som ger gåshud och en känsla av att ingenting är omöjligt, eller lyfter upp en ur det svarta hålet man för ofta ramlar ned i. Det är inte bara musik, det finns också människor som på både gott och ont har en stark effekt. Det har gått lång tid och ibland kan jag le åt allt och känna ett visst lugn. Men ibland räcker det med namnet för att det ska kännas som om någon skär ut mitt hjärta och vägrar lämna tillbaka det. Jag är stark och allting blir bättre. Det vet jag. Det har jag bevisat så många gånger att jag slutat räkna.