Lisa Andersson

Du är värd att dö för.

Kategori: Om musik


Vissa kvällar behöver räddas. De lyckas alltid. Lite mindre ensam.
Mumma.

Kategori: Om en dag


Herregud vad jag har haft det trevligt senaste dygnet. Sara kom till Linköping igår och vi for runt och handlade en massa nödvändigheter, tog en sväng på Ikea och hade en långlunch. Vi lagade en sjuhelsikes middag, drack vin och åt ost. Kunde inte haft det bättre. Lördagen har hittils bjudit på julmarknad innan vi skiljdes åt. Har för tillfället bänkat mig vid köksbordet med de nya högtalarna bredvid och tänkte plöja igenom lite plugg. Dessa högtalare var efterlängtade, mycket bra köp.Puffar.

Kategori: Om en dag


Hej där. Sitter och slukar fil med kalaspuffar. Himla god kombination. Dagen har förövrigt bjudit på labbrapportsskrivande, pannkaka, jävligt mycket organisk kemi och lite träning. Imorgon är man ledig vilket ska firas med en fet sovmorgon, sen är det bara på't igen, och då pratar jag självklart om organkemin som just nu inte är min favoritkompis.
Just ja, i morse damp resultatet på matteduggan in. Det gick som jag trodde, men det mest häpnadsväckande var ändå att hela tre av 34 klarade den. Fan, där lyckades de allt. Typ 8 procent. Och kan ju runda av med att avslöja att jag inte var en av dessa tre lyckliga. Men hoppet finns kvar.

Godkväll.