Lisa Andersson

Hur tänker dem?

Kategori: Om en dag

 
Det finns dem som gör allt för att dra ner andra människor till den låga nivå de själva befinner sig på. Vissa mer omedvetna om det än andra. Jag vet inte hur de tänker, om de har dåliga dagar varje dag eller om de bara är jävligt bittra rakt igenom. Jag har också dagar då jag hatar allt och vill skjuta varenda en som tycker att livet är det mest fantastiska som finns. Men jag gör mitt bästa för att andra inte ska få lida av mitt skithumör. Ibland misslyckas jag. Men vissa personer suger just på den punkten. De varken förstår, vill inse eller ber om ursäkt. De bara tar för givet att rätten att bete sig som arslen är deras. Ansvaret har de stoppat upp någonstans och glömt att leta reda på, för det lyser med sin frånvaro.
 
Att inte påverkas av såna är en konst i sig. En konst jag övar på att behärska. Arslen är inga jag värderar högt.
 
 

Död åt allt vatten.

Kategori: Om en dag

 
Behöver jag säga att det regnat i snart två dygn, konstant. Jag blir så deprimerad av allt vatten som himlen väljer att kasta ner på oss. Man vill ju bara sitta inne och göra absolut ingenting. Eventuellt ligga i soffan med benen på bordet och pilla sig i naveln.
 
Jag skriver nu av en enda anledning. Jag lider av en stor tristess och vill slippa cykla till skolan i regnet och ha fyra timmar linjär algebra.
 
Ibland blir jag rörd över hur positiv jag kan vara, speciellt dagar som dessa. Egentligen är jag inte så arg som jag verkar. Jag har ju trots allt redan tränat idag, ätit en mumsig lunch och inom en snar framtid väntar en kaffe. Det löser sig nog, men jag hatar fortfarande regnet.
 
Såhär såg det ut i lördags, det var nice. Basen var så brutal så att mina näsborrar fladdrade. Mer om det en annan gång.
 
 
 
 

Taggad.

Kategori:


Sitter på bussen som ska ta mig och favoritsällskapet till Stockholm. Jag har haft lite svårt att tagga inför denna lördag men nu, nu vet jag knappt vart jag ska ta vägen. Vill bara att klockan ska gå!