Lisa Andersson

03-26.

Kategori: Om en dag

 
Har druckit kaffe, betalat räkningar och gjort en massa småfix som kan vara bra inför framtiden. Det känns som att jag har lite mer koll nu, men samtidigt är jag förvirrad. Det är superlångt kvar till hösten, och ändå är jag stressad för det mesta som ska hända då. 
 
Skrev en tenta i morse som troligen inte gick så bra. Det är min hattenta och jag funderar på om det ligger en förbannelse över den, jag kommer ha den hängandes efter mig ner i graven..
 
Nu är jag i vilket fall ledig i en hel vecka, tills den nya läsperioden drar igång. Ska bli riktigt skoj att tävla på fredag och innan dess träna på. Jag är väldigt stolt över hur jag lagt upp träningen efter alla sjukdomarna, jag har tagit det lugnt, vilat när kroppen sagt ifrån och tränat bra saker. Det är ju ingen idé att stressa, hur gärna man än vill springa fortare och längre. Det misstaget har jag gjort färdigt.
 
Igår blev jag förresten bjuden på både soppa och våfflor i OL3, det smakade himla bra. Kände mig väldigt bortskämd, och nästa gång tänker jag bjuda de på något gott, återstår att se vad det blir.
 
 
Förra veckans sysselsättning:
 
 
 
 
 
 

Tjugoett.

Kategori:


Ett år till har man (över)levt och många till ska det förhoppningsvis bli. Avslutade en fin födelsedag hemma hos Oscar och Sofia och blev bjuden på fantastiska drinkar från deras nya bar. Lyxigt ska det va!

03-19.

Kategori: Om en dag

 
Jag älskar våren, och just nu älskar jag att solen visar sig varje dag. Att snön ligger kvar gör inte så mycket, jag tycker att det känns ganska bra att säsongen blir lite försenad. Min så kallade form lyser med sin stora frånvaro, så mer tid att träna tackar jag inte nej till nu. Jag har faktiskt kunnat träna helt okej i två dagar nu, kanske är det så att vändningen är på väg nu. Men jag har lovat mig själv att ta det lugnt, och lite i taget, så kroppen hänger med den här gången.
 
Igår körde jag ett skejtpass och hann med att göra vinterns första vurpa. Fick till en riktig ordentlig krasch i backen jag åkt nerför tusentals gånger, och som är fruktansvärt kul för att det går så fort. Jag gjorde ett magplask och landade i snöbetongen. Idag har jag ont i nacken, mindre kul.