Lisa Andersson

Tell me lies.

Kategori: Om en dag


Jag tränade idag! Äntligen fick jag lite endorfiner. En strålande sol, fint sällskap och snabba spår gjorde skidpasset riktigt härligt. Nu hoppas jag att jag får fortsätta såhär, jag mår så mycket bättre när jag kan träna ordentligt. Men att säga att allt är bra vore en stor överdrift. Jag badar inte direkt i lycka. Skulle vara skönt om det fanns trollkarlar. Eller att nån jävel brydde sig.

Rödisar.

Kategori: Om fint


Hittade ett foto och blev lycklig i varenda del av kroppen. Min fina söta Julia. Livet leker med henne på en annan kontinent och här hemma sitter jag och längtar tills himlen blir sådär blå igen och vi rödisar får vackert solblekt hår.Bonjour madame.

Kategori: Om en dag


Har fortfarande en hals som gör livet surt. Men det är bara att slänga bort alla dåliga tankar och fokusera på det bra. Hur mycket jag än vill träna kan jag inte göra det nu, om jag inte är sugen på ett trasigt hjärta förstås, men det är jag ju såklart inte.

Mina dagar har annars bestått av väldigt mycket tänkande, sittande och franska ord. Imorgon ska jag gå runt och rabbla min inövade berättelse hela dagen för att på onsdag vara helt förträffande. Frankrike. Oui, mes amis.

Tumblr_l5lvrz0ekb1qzxb5zo1_500_large
vackert