Lisa Andersson

Uppförsbacke.

Kategori: Om en dag

 
Det var ju ett smärre misstag att vara sådär optimistisk i söndags. Veckan har varit mindre bra, och nu undrar jag vem som egentligen vill mig illa. Det räcker med en jobbig sak i taget, okej?!
 
Har i vilket fall dragit på mig nån slags sjuka, och fått några skumma bett som jag troligen också är allergisk mot. Inte nog med det, jag har även fått lämna min cykel kvar på skolan sen i tisdags då den fullkomligen vägrar att samarbeta när det gäller att få upp låset. Så där står den och surar, och här sitter jag och surar. Planen är att hitta någon med en fet såg eller tång på skolan...
 
Jag är fullt medveten om att mina problem är skitsaker, men man har väl en blogg enbart för att skriva skitsaker, och avreagera sig. Jag gjorde i alla fall ett försök i morse att få den här dagen lite bättre, har nämligen bakat scones. Ett tag tänkte jag fota hela spektaklet, och lägga upp bilder på min fantastiska, bedåranden och underbara frukost. Men sen insåg jag bittert att mina bröd var ganska fula och att jag egentligen ogillar såna saker. Perfekta saker är tråkiga.
 
Nu är det dags att bege sig till skolan, som för övrigt inte är min favoritplats. Jag känner mig så fantastiskt uttråkad, men tills dess att jag hittat några nya äventyr får jag nog snällt gå dit. Men allting löser sig, det är jag fast besluten om.
 
 
 
 
 
 
Kommentera inlägget här: