Lisa Andersson

Brinnande ben.

Kategori: Om en dag

 
Dagen till ära hade jag tänkt åka skidor, men så blev det inte efter att ha kikat ut genom fönstret och insett att det nog var en och annan plusgrad där ute. Istället hamnade jag i skolan där jag satt i nån timme och det var faktiskt första gången jag var där på en helg. Det var i vilket fall förvånansvärt mycket folk, oklart om det är bra eller dåligt.
 
Träningen blev istället på gymmet och det var en oinspirerad Lisa som ställde sig och trampade på den där crosstrainern. Men som vanligt så blev jag mer och mer taggad ju högre pulsen steg. När det brinner i hela kroppen mår jag nästan som bäst. Sen hade jag tänkt köra långa backintervaller på löpbandet men det blev bara en för plötsligt släcktes lamporna och en vakt kom och knackade mig på axeln. Jag tror jag var rätt trött eftersom jag helt missade att gymmet var tomt. Dags att gå sa vakten, så jag gick snällt hem.
 
Nu tänkte jag sorgligt nog plocka fram matteplugget. 19.38 en lördagkväll. Det gäller att passa på när minsta lilla pluggpepp infinner sig, och jag har ju trots att tre monstertentor nästa vecka. Så eventuell framtida tysthet förklaras med att jag antingen sista-minuten-pluggar, skriver tenta, är utmattad eller tränar.
 
Såhär såg det ut igår, vad hände?
 
 
 
 
 
Kommentera inlägget här: